Fontos linkek

  Népszerű oldalak

   BabaPalota - Raktáráruház - Babadiszkont

   Nyomtatható változat

   BABABOLT - WEBÁRUHÁZ

   „SYMBIOZIS" - Két vagy több különböző szervezet hasznos együttélése.

   babapalota


   15 éves tapasztalatunkkal törekszünk a babák és szüleik kényelmének biztosítására, lépést tartva a kibővült, európai piac egyre modernebb igényeivel, újdonságaival. A magyar piac sajátosságainak megfelelően igyekszünk az ár és a minőség optimális egyensúlyának megtartására. Gazdag szín és termékválasztékkal rendelkezünk, hogy a mamák megtalálják a számukra és csöppségeik számára a lehető legideálisabb megoldást. Ügyfeleinknek pontos, precíz kiszolgálást nyújtunk, komoly szervízhálózattal és garanciális háttérrel rendelkezünk.

   Az évek során a babatechnika felszerelések területén fokozatosan bővítettük tevékenységünket. Mára a ROAN , a CORRADO,  SYMBABA,  és BABY POINT  márkájú, többfunkciós babakocsikon kívül kiságyak, járókák, fürdető szettek, pelenkázó lapok, biztonsági autósülések, etetőszékek, baby compok és egyéb babafelszerelések széles választékát kínáljuk vásárlóink és viszonteladóink számára.

   Viszonteladói együttműködéseinknek köszönhetően az ország egész területén elérhetőek bababoltokban az általunk importált és forgalmazott termékek.

    

   Termékeink:
   • Többfunkciós babakocsi
   Megkülönböztetünk két,- három, -és négyfunkciós babakocsi modelleket.

   A funkciókat a következőképpen kell érteni: 

   Első funkció: mélykocsi (újszülött kortól, amíg a baba fel nem ül)
   - mózeskosaras babakocsiknál a mélykocsi-funkciót a mózeskosár biztosítja. Ideális esetben a kosáron belül kisebb háttámla is található. Az átfordítható karú babakocsiknál a mélyfunkciót a háttámla teljes vízszintessége adja.

   Második funkció: sport babakocsi
   - mózeskosárral rendelkező babakocsiknál általában van egy különálló sportrész, amelyet a mózeskosár levétele után külön teszünk fel a vázra. Igényesebb modelleknél külön, hosszabb lábzsákja és kisebb, sportosabb napfényteteje is van .A sportrész általában nem teljesen vízszintes, hiszen szabvány szerint is csak 6 hónapos kor után használandó, amikor a baba már fel tud ülni
   - Átfordítható karú kocsiknál a sportrész ugyanaz mint a mélyrész, csak a záróvég helyett a sportkart vagy a tálcát szereljük fel a vázra - tehát elég csak a babakocsi háttámláját a megfelelő szögben felállítani.

   Harmadik funkció:
   A mózeskosárral rendelkező babakocsik közül néhány típust úgy terveztek, hogy a mózeskosár alja íves, így ringatható bölcsőként is szolgál - a babák nagyon szeretik.
   Átfordítható karú kocsiknál a harmadik funkciót az ún pamuthordozó - egy különálló, „fülekkel" rendelkező mózesszerű eszköz - biztosítja, amelyet a kocsi belsejébe téve vagy különállóan újszülött kortól kb. 6 hónapos korig tudunk magunkkal vinni 

   Negyedik funkció:
   A legújabb biztonsági szabályok szerint a baba az autóban kizárólag biztonsági autósülésben utazhat. Sokféle autóshordozó létezik a piacon, az első és legfontosabb szempont, hogy R 44/04 vagy R44/03 szabványnak megfelelőt válasszuk, ezek az EU által elfogadott és kötelezően használandó szabványok! A mózeskosaras babakocsiknál a hordozót közvetlenül a vázra szereljük, más típusoknál a babakocsi egyéb részeire (mélyrészre, sportrészre) rögzíthető/bepattintható a hordozó.

   többfunkciós babakocsi

    

   • Sport babakocsi
   A sport babakocsi biztosítja a kényelmet a babának és a könnyed mozgást a mamának, akár 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A babakocsi háttámlája majd vízszintesig dönthető, a baba nagyobb korában pedig néhány mozdulattal sport kocsivá alakítható. A mozgás szabadságát biztosítja a körbe forgó (360 fokban) első kerék, a jó rugózás és a szuper könnyű váz.
   A babák biztonsága miatt a babakocsik 5 pontos övvel vannak felszerelve.
   A sport babakocsi előnyei:

   - könnyű alumínium váz
   - bolygó (360 fokban forgó) első kerék
   - fékezhető hátsókerék
   - 3 fokozatban állítható, fektethető háttámla
   - levehető karfa
   - állítható lábtartó
   - 5 pontos biztonsági öv
   - vízlepergető anyag
   - nagy színválaszték
   - helytakarékosság: lapra vagy esernyőre csukható

   sportbabakocsi

    

   • Iker babakocsik

   iker babakocsi

    

   • Autóhordozó

   autóhordozó

    


   • Gyermekülés
   Ma, Magyarországon csak és kizárólag az R44/04-es szabványnak megfelelő gyermekbiztonsági ülést lehet használni minden súlykategóriában. A baba első ülését 0-13 kg-ig babahordozónak is szoktuk nevezni. Léteznek 0-18 kg-ig védő, dönthető biztonsági ülések is. Ha a baba ezeket kinőtte, célszerű 9-25 kg-ig dönthető ülést beszerezni. Nem javasolt ennek a súlykategóriának a kihagyása, mivel itt az ülés háttámlája és az ülőke része nem zár derékszöget, így megfelelően alátámasztja a kb. 1 éves gyerek gerincét.

   A 9-36 kg-s autósülések jellemzői: magasítható fejtámla, levehető háttámla, átszerelhető biztonsági öv-magasság. Amennyiben ezt választjuk, nem kell több autósülést vennünk, mert az ülés átalakítása után megmaradt magasító párnát kötelesek vagyunk a gyerekünk 12 éves koráig vagy 150 cm eléréséig használni.

   A biztonsági autósülések minden kategóriájában a legmodernebb megoldás az ISOFIXes ülések. Az autógyárak kb. 3 éve szerelik be minden legyártott autóba az ún. klikkes rendszert. Mint Magyarország egyik legnagyobb babafelszerelés forgalmazója, természetesen a Symbiozis Babapalota is rendelkezik ezzel a megoldással, 9-36 kg-s kategóriában.

   autósülés

   • Bababútorok
   Kiságyak

   kiságy

    

   Járókák

   járókák

    

   Kombi gyermekágyak
   Pelenkázószekrények

    

    

   • Babaápolás

    

   Fürdetés
   Pelenkázás

    


   • Etetés
   Etetőszékek

   etetőszék

   Kétféle etetőszék terjedt el Magyarországon: fából készült kombinált, azaz kisasztallá és székké alakítható, óvodás korban is használható, fenyő vagy bükk etetőszék, illetve műanyag etetőszék, amely szabályozható magasságú, dönthető háttámlájú, levehető, dupla tálcájú szék. A cél mindkét esetben az, hogy a baba etetése vidám, közös élmény legyen.
   Cumisüvegek, cumik
   Szoptatás
   • Babajáték

   játszószőnyeg

   babycomp

   gyerekhinta

    

   • Kapcsolat


   Babapalota Raktáráruház
   Budapest, XVII. Pesti út 474.
   Telefon: (1)-253-53-78
   Nyitva tartás: H-P: 10-18 óráig, Szo: V 10-14 óráig.


   Symbiozis Babadiszkont
   Budapest XV. Damjanich J. utca 64.
   Telefon: (1)-306-66-52
   Nyitva tartás: H-P: 9-17 óráig

   E-mail: info@babapalota.hu

   Web: www.babapalota.hu
   . Symbiozis Kft.
   Budapest XV. kerület - Pest megye

   Weboldal: http://www.babapalota.hu

   nagykereskedés, kiskereskedés
   Elküldöm e-mailben   Ügyfélkapu bejelentkezés


   FIGYELEM!

   A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

   Friss hírek

   • Ma túl sok a Senki, a Bárki és az Akárki. És kevés a Valaki...
    Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 137. rész.
    (12:00) bővebben
   • Könnyű ételek a forró nyárban - ezektől biztosan nem hízol el!
    A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatjuk is három kedvencünket!
    (10:00) bővebben
   • Storcz a realitások talaján maradna
    Júliusban a brandenburgi felnőtt Európa-bajnokságon, illetve az ifjúsági és U23-as világbajnokságon is halmozta az érmeket a magyar kajak-kenu válogatott, ezért Storcz Botond vezetőedző úgy véli, hogy lehet és kell is nagyot álmodni a moszkvai világbajnokság előtt.
    (09:42) bővebben
   • A rablásnál szerzett fegyver buktatta le
    Csaknem 100 millió forintot rabolt egy pénzszállító autóból 2005-ben a vád szerint egy férfi, akit az a nála hat évvel később megtalált fegyver buktatott le, amelyet a rabláskor vett el a pénzszállító vagyonőrétől. Vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség.
    (09:39) bővebben
   • 770 kilós háromkerekű autó Amerikából

    (09:38) bővebben
   • Szegeden is helyesírási hibákkal készült egy emlékmű
    Hosszú vita bontakozott ki arról, hogy ki hol hibázott, amikor rosszul került fel egy felirat a Szabadság téren felállított német megszállási emlékműre. Szegeden is hibás feliratok jutottak az örmény genocídium emlékművére.
    (09:30) bővebben
   • Van Gaal: Megtört csapatot vettem át
    Louis van Gaal, a Manchester United új edzője szerint egy megtört és labilis csapatot vett át.
    (09:22) bővebben
   • Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válása
    Hónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a szexis házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem kacsintgat túl gyakran fiatal sztárocskák után...
    (09:20) bővebben
   • Az RTL Klub kivágta a melegcsókot
    Az RTL Klub a Glee - Sztárok leszünk egyik epizódját nyeste meg, Kolosi Péter szerint elővigyázatosságból.
    (09:17) bővebben
   • Nem a Fidesz van többségben, hanem a budapestiek
    Napokon belül megegyezhet a közös főpolgármester-jelöltről, és más, még nyitott kérdésekről is az őszi önkormányzati választásra összefogni készülő három ellenzéki párt, az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció. A szocialista Horváth Csaba szerint a legesélyesebb jelöltet kell indítani Tarlós István ellen, és felkészült arra is, hogy ez nem ő lesz. Szerinte Budapestnek ma nincs vezetője, illetve ha mégis, akkor az Orbán Viktor, Tarlós pedig páholyból nézte végig a város kormányzati kifosztását, és nem állt ki a budapestiekért.
    (09:08) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben


   • (00:00) bővebben