Fontos linkek

  Népszerű oldalak

   Antik páncélszekrény, bécsi páncélszekrény

   Nyomtatható változat

   A sikeres akciónkat meghosszabbítjuk 2010 december 01 -ig!
   Minden bécsi típusú páncélszekrény felújításából 20% árengedményt adunk!

   Figyelem!
   Az antik páncélszekrények értéktároló megbízhatósága a gyártás korabeli biztonság technikai előírásoknak felel meg (~1800-1900)! A mai kor biztosítótársaságai csak különleges (nagyon ritka) eseteken egyedi feltételek mellett vállalnak biztosítást antik széfekre. Viszont tűzbiztonsági szempontból még m is megállják helyüket. Valamint esztétikailag egy felújított antiknak mondható páncélszekrény esztétikai megjelenésével felülkerekedik a ma gyártott szekrények fölé.

   CÉGISMERTETŐ:
   Cégünk 2006 -ban alakult bécsi páncélszekrényeket restauráló vállalkozásként a megnövekedett igények kiszolgálására. Cégünk célul tűzte ki a megbízhatóságot, pontosságot és az európai színvonalú minőséget, ami a környező országokra is kiterjed.
   Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére a jó megjelenésre és pontos munkavégzésre.

   02_225_20101020134947_484.jpg


   Megnövekedett igények miatt tevékenységünket bővítettük páncélszekrények és azok zárjaink javításával, műszaki nyitásával szükség esetén zárcserével, normál és speciális kulcsok készítésével korán megszerzett magas szintű szakmai tapasztalat hasznosításával.
   Így jelenleg fő profiljaink:
   • páncélszekrények tűzálló szekrények trezorajtók biztonsági ajtók és más mechanikus vagyonvédelmi eszközök szállítás telepítése ezek szervizelése és karbantartása
   • használt eszközök átalakítása felújítása
   • új és használt páncélszekrények széfek trezorok forgalmazása
   • valamint régi úgynevezett bécsi típusú páncélszekrények felújítás és értékesítése -felújításokat festéseket ha lehet eredeti anyagok felhasználásával de környezetvédelemmel együttműködve alkalmazzuk.
   Cégünk ennek köszönhetően állandó és visszatérő ügyfeleket tudhat magáénak és büszkék vagyunk arra hogy ezen az ügyfeleket sikeresen meg is tartjuk.

   03_515_20101020134947_205.JPG


   Az általunk csomagolt és szállított páncélszekrényekre garanciát vállalunk.

   SZOLGÁLTATÁSAINK
   Új Páncélszekrényeket megrendelésre gyártunk is MABISZ minősítéssel ezen kívül foglalkozunk régi, úgynevezett használt és antik szekrények adásvételével. Természetesen ezeket a szekrényeket felújított állapotban értékesítjük, így megjelenés és minőség szempontjából ezek sem maradnak el az új szekrényektől és áruk is kedvezőbb.

   Vállaljuk:

   • páncélszekrények felújítását, flóderezését (az Ön páncélszekrényét is fel tudjuk újítni),
   • toronydísz (korona) pótlást, javítását, másolást,
   • faláda és írópult készítését, javítását,
   • zárjavítást normál és speciális kulcskészítést páncélszekrényekhez, (autó és lakás kulcsokat nem készítünk),
   • páncélszekrények műszaki nyitását, zárcserét, zárjavítást,
   • páncélszekrények szervizelését, karbantartását,
   • gyártunk új páncélszekrényeket is megrendelésre kedvező áron,
   • szállítunk páncélszekrényeket az ország egész területén szakszerűen garanciával/ felújítom
   • páncélszekrényét pénzkazettáit egyéb felújítandó tárgyit (képkeretek szobrok antik bútorok).

   04_878_20101020134947_842.jpg

   REFERENCIÁK
   Idáig restaurált vagy felújított páncélszekrények:

   • 2006 -ban 23db
   • 2007 -ben 36 db
   • 2008 -ban 27 db
   • 2009 -ben 42 db
   • 2010 -ben 29 db készült el.

   Megrendelőink:

   • magánszemélyek külföldről is
   • ügyvédi irodák
   • orvosok,
   • cégvezetők
   • gyógyszertárak
   • gyógyszergyárak, Richter Gedeon Nyrt,
   • múzeumok KKTTKK
   • bankok pénzintézetek MPK MKB MNB
   • álltalános és középiskolák Harmónia Rehilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthon
   • BÉT (Budapesti Érték Tőzsde) PK követeléskezelő Zrt
   • nagykövetségek Spanyol nagykövetség

   05_705_20101020134947_927.jpg

    

   TERMÉKEINK:

   Bécsi páncélszekrények:
   Többségében bécsi páncélszekrényeket forgalmazunk, felújítunk restaurálunk. Széles választék közül lehet válogatni meglévő raktárkészletünkből többféle méretben. Amennyiben vásárolni szeretne írjon e-mailt vagy hívja fel központi számunkat telefonon és tekintse meg raktárkészletünket. Esetenként meg is vásároljuk a már nem használt páncélszekrényeket.

   Bútorszéfek
   Forgalmazunk új és használt bútorszéfeket is melyek méretben kisebbek, mint páncélszekrényeknek nevezett társaik. Így előnyükre válik az hogy könnyebb elrejteni a kíváncsi szemek elől. Többféle méretben készülnek szimpla és duplafalú kivitelben. Vannak kulcsos, mechanikus számkombinációs és elektromos számkombinációs zárakkal illetve vannak melyek mindkettővel zárhatóak. Megrendelésre gyártunk is bútorszéfeket viszonylag rövid határidővel.

   Fali széfek:
   Gyártunk fali széfeket egyedi elképzelések szerint, valamint forgalmazunk mások által gyártott falba építhető széfeket melyeknek előnyük, hogy beépítés esetén elrejthető és az esetleges betörő -ha fel is fedezné- nem tudj elvinni. Fali széfeket be is tudjuk építeni illetve kicseréljük a régit újra, előírás szerint.

   Padló széfek:
   Gyártunk padló széfeket is egyedi elképzelések szerint, valamint forgalmazunk mások által gyártott padlóba építhető széfeket melyeknek ugyanúgy előnyük, hogy beépítés esetén elrejthető és az esetleges betörő -ha fel is fedezné- nem tudja elvinni. A padló széfeket be is tudjuk építeni illetve kicseréljük a régit újra, előírás szerint.

   Fegyverszekrények :
   Egyedi fegyverszekrényét elkészítjük egyedi elképzelései alapján az általunk készített fegyverszekrények megfelelnek a fegyverek előírás szerinti tárolására. A lőszerek tárolására készítünk zárható belső trezort lőszerek és lőszerfajták elkülönítésére.

   Használt páncélszekrények:
   Forgalmazunk használt páncélszekrényeket többféle típusból, többféle méretből lehet válogatni de tudni kell raktárkészlet folyamatosan változik. Ezek a szekrények felújított állapotban kerülnek értékesítésre, felújított zárszerkezettel, 2 garnitúra kulccsal és 2 év garanciával. További kulcs kérhető.

   Pénzkazetták:
   Különböző méretű és típusú pénzkazettákat forgalmazunk. Vannak új használt és restaurált antik pénzkazettáink.

   Lemezszekrények:
   Forgalmazunk és gyártunk szabvány méretű egy és két ajtós lemez iratszekrényeket igény esetén egyedi méretben és egyedi elképzeléseknek megfelelően is gyártunk lemezszekrényeket új illetve felújított állapotban kerülnek értékesítésre

   Ajtó és ablak rács:
   Egyedi méreteken gyártunk többféle típusú rácsokat ajtóra ablakra korlátokat és egyéb lakatos munkát végzünk rövid határidővel garanciával az ajtó biztonsági rácsok cilinderes zárak esetén csak kártyás zárat építünk be ( kulcsok másolásához fel kell mutatni a kulcsmásoló üzleteken sorszámmal ellátott biztonsági kártyát mert kárty hiányában nem másolják). Pontos árajánlatot csak helyszíni felmérés után tudunk adni helyszíni felmérés Budpest területén díjtalan az ország más területein megegyezés szerint.

   Új páncélszekrények:
   Megrendelésre új páncélszekrényeket is forgalmazunk és gyártunk Egyedi méreteken is MABISZ ajánlással írja meg elképzelését kérjen árajánlatot.

   Trezorajtók:
   Megrendelésre forgalmazunk és gyártunk trezorajtókat értéktároló helyiségek zárhatóságára. Többféle méretben és kivitelen az ajtók mindegyike MABISZ ajánlással ellátottak.

    

   06_856_20101020134947_651.jpg

   Elérhetőségünk:
   Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 183
   Tel: 0620/454-9222

   Email: info@szefker.hu
   . Festi - Rest Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
   Budapest XI. kerület - Pest megye

   Weboldal: http://www.szefker.hu

   gyártó, szolgáltató, kiskereskedés
   Elküldöm e-mailben   Ügyfélkapu bejelentkezés


   FIGYELEM!

   A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

   Friss hírek