Fontos linkek

  Népszerű oldalak

   Adatvédelem

    

   A Data Team Kft.. a legszigorúbb adatvédelmi elveket vallja, harmadik személy részére a nyilvánosságra nem szánt adatokat nem adja át. Minden regisztrációt, céghez fűzõdő adatot külön azonosítóval lát el. Adataihoz a cégünkön belül is külön engedélyeztetési folyamaton keresztül férhetnek hozzá munkavállalóink, egyszerre csak egy munkavállaló (ügyfélkapcsolati munkatárs/ telesales) tekinthet bele adataiba.

   (Részletes adatvédelmi tájékoztatónk hamarosan fel lesz töltve.)

   A Céginformációs szolgáltatásra vonatkozó jogszabályok a következők:

   Gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény
   2006. évi V. törvény a cégnyilvánosságról, a bírósági cégeljárásról és a végelszámolásról
   2000. évi C. törvény a számvitelről
   1/2006. (VI. 26.) IRM rendelet a Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat működéséről, valamint a céginformáció költségtérítéséről
   Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a jogszabály egyes rendelkezései vonatkozásában helyesbítés történt, a helyesbített rendelkezések a Magyar Közlöny 81. számában, a 6025 oldalon olvashatóak!

   25/2006. (V.18.) IM rendelet az illeték és a közzétételi költségtérítés elektronikus úton történő megfizetéséről a cégeljárásban és más cégügyekben
   24/2006. (V.18.) IM rendelet az elektronikus cégbejegyzési eljárás és cégnyilvántartás egyes kérdéseiről
   22/2006. (V.18.) IM rendelet a Cégközlönyben megjelenő közlemények közzétételéről és költségtérítéséről

   Ügyfélkapu bejelentkezés


   FIGYELEM!

   A cegnyilvantarto.hu - Data Team Kft. nevében egyes cégek hirdetést értékesítenek. Kérjük, hogy csak a Data Team Kft. céges aláírással rendelkező számlát fogadják el!

   Friss hírek