/8 megbízható cég, amely online is megtalálható

8 megbízható cég, amely online is megtalálható

Napjainkban az online jelenlét egy vállalkozás fennmaradásának szinte alapfeltétele. Különösen azok számára, akik ügyfeleiket nemcsak egy adott településről, hanem az egész országból (esetleg az egész világból) szereznék meg.

A cég online profilja abban is segít, hogy leinformálható legyen az ügyfelek számára. Nem mindig tudjuk azonban eldönteni, hogy melyik cég megbízható. A következő cikket különféle tevékenységű megbízható cégek bemutatkozása alapján állítottuk össze. Hozzájuk bátran fordulhatsz!

1. Autómentő cég Baranyában: SOS Autómentés

Szorult helyzetet teremt, amikor lerobban az autónk. Különösen vidéken nehezebb rögtön egy megbízható céget keríteni. Az SOS Autómentés egész Baranya megye területén hívható. Speciális szolgáltatásokat is vállalnak, például mélygarázsból mentést vagy rally autó mentését. Megbízható és gyors szolgáltatásért őket hívd!

Weboldal: automentes-pecs.hu
Telefon: +36 70 946 1112

2. Márkás és megbízható eszközök: Szerszámváros

Kézi vagy gépi szerszámot keresel? Szeretnéd összehasonlítani a márkákat és az árakat? A Szerszámváros webshopjában ezt megteheted! Otthonod kényelméből választhatod ki a számodra legmegfelelőbb eszközöket kinti vagy benti munkálatokhoz.

Weboldal: szerszamvaros.hu
Telefonszám: +36 70 904 2097

3. Outlet és használt ruhák: Netgardrób

Ha szeretnél magadnak vagy gyermekednek jó minőségű használt vagy outlet ruhát, a Netgardrób webáruházát keresd fel! A kínálatban gyermek és női ruhák mellett jelmezeket is találunk.

Weboldal: netgardrob.hu
Telefon: +36 70 602 6288

4. Ékszerek megbízható forrásból: Brillancy

Különleges alkalmakra, esküvőre vagy ajándékba különleges ékszert érdemes vásárolni. Aki szereti az értéket képviselő, egyedi darabokat, az a Brillancy céget keresse fel. A vállalkozás csapata ötvösökből, drágakő foglalóból, ékszerbecsüsből és ékszertervezőkből áll. Ezáltal egyedi igényeket is szívesen teljesítenek. Karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk és gyémánt ékszerek mellett koktélékszer kínálatuk is széles.

Weboldal: brillancy.hu
Telefon: +36 30 539 1179

5. Biztonság és munkavédelem: Mlsafety

Otthoni munkára, de cégek számára is ajánlott a minőségi munkaruha vásárlása. A MIsafety webáruház megbízható munkaruházati termékeket kínál. Fej-, a kéz- és lábvédelmi termékek, hegesztő felszerelések, különböző munkaruhák, speciális kiegészítők, zuhanásgátlók is vannak a választékban.

Webcím: mlsafety.hu
Telefon: +36 70 426 8780

6. Megbízható grafikai cég: Gurustudio.hu

Szeretnéd, ha vállalkozásod több ügyfelet szerezne? Milyen logót használsz? Hogyan tűnhetsz ki a tömegből? A GuruStudio egy megbízható grafikai stúdió, mely valóban foglalkozik az ügyfelek profiljával és igényeivel. A grafikai tervezésen belül nemcsak arculat, logó, hanem weboldal és webáruház tervezést is vállalnak, sok más szolgáltatás mellett.

Webcím: gurustudio.hu
Telefon: +36 70 635 8055

7. Megbízható sátrak különféle célokra: KreatívTent

Raktározás, rendezvények tartása és sporttevékenységek céljából minőségi és praktikus sátorra van szükség. A KreatívTent cég mindenben segít! Sátrak tervezését és készítését vállalják, az ügyfelek igényei szerint.

Weboldal: kreativtent.hu
Telefon: +36 20 5891003

8. Édes álom a legkisebbeknek: Oviságynemű

A gyerekek gyakran küzdenek alvásproblémákkal. Felriadnak éjszaka, vagy nehezen szenderednek el. Az is segít, hogy megfelelő ovis ágynemű szakboltban vásároljunk a paplant, párnát, lepedőt és huzatot. Itt bőrbarát anyagokból választhatunk, és szakszerű tanácsot is kapunk.

Weboldal: ovisagynemu.hu
Telefon: +36 70 562 6811

Összefoglalás: Sokat segít a leendő ügyfeleknek, ha a cégek online is jelen vannak. Cikkünkben 8 olyan vállalkozást mutattunk be, melyet bátran kereshet bárki. Mindegyik cég megbízható, és jelen van online.