/A legjobb ékszerek hölgyeknek

A legjobb ékszerek hölgyeknek

Ékszereket már a korai civilizációkban is hordtak az emberek. A hölgyek pedig azóta is különösen szeretik csinosítani magukat stílusokhoz és hangulatukhoz illő darabokkal. Az ékszer ajándékként is toplistás, egyszerűen soha nem megy ki a divatból. Egy ékszer webáruház kínálata azonban olyan gazdag, hogy nem is tudjuk, melyik darabot válasszuk. Milyen ékszert vegyünk kedvesünknek vagy szerettünknek? Cikkünk segít eldönteni, melyik a legjobb választás.

Nyakláncot, karkötőt minden hölgynek!

Ha a kapcsolat elején vagyunk, vagy kevésbé ismerjük a megajándékozott személyt, akkor menjünk biztosra! Egy nyaklánccal, nyakékkel vagy karkötővel valószínűleg sikert aratunk. Ha elegánsabb megjelenésű hölgyről van szó, akkor visszafogott, egy- vagy kétszínű ékszert vásároljunk, minőségi alapanyagból. Alapszabály, ha nem vagyunk biztosak a kő színében, akkor a fehéret válasszuk. Bohém, laza stílusú hölgyek viszont kimondottan értékelik a színes darabokat.

A nyaklánc méret akkor ideális, ha 5cm-rel a nyak alá esik. A karkötő esetében pedig inkább bővebb darabot válasszunk. Ha túl laza, sokkal könnyebb belőle szemeket kivenni később, mint hozzátoldani.

Fülbevalót az arcformához válassz!

A fülbevaló közvetlenül az arcot szegélyezi. A hölgyek erre nagyon kényesek. Emiatt nagyon kell figyelni a megfelelő fazon kiválasztására. A következő alapelveket érdemes követni:

  • ovális arc – bármilyen modell jól áll
  • szív alakú arc- csepp formájú vagy lógó fülbevaló
  • szögletes arc – lógó vagy karika fülbevaló
  • hosszúkás arc – kicsinyke kő, vagy akár gyöngy ékszer
  • gyémánt alakú arc – csillár alakú, beszúrós ékszerek, vagy rövidebb lógók
  • háromszög alakú arc – hosszúkás, vagy kerekded, akár karika fülbevaló

Gyűrű hölgyeknek, nemcsak eljegyzésre

Tévedés, hogy gyűrűt csak eljegyzésre adhatunk. Ha ismerjük a szeretett személy gyűrűméretét, és tudjuk, hogy szívesen hord többféle darabot, akkor bátran ajándékozhatunk gyűrűt.

Bokalánc? Elsősorban vagány hölgyeknek!

A bokalánc kimondottan nyári ékszer. Nagyon szexi látvány, ahogy a hőségben megvillan a hölgy bokáján egy csillogó vagy színes darab. Ha inkább romantikus és nőies darabot vásárolnánk, akkor a visszafogottabb motívumok közül válasszunk. A természethez közel álló hölgyeknek akár bőr, vagy textil és fém kombinációját és választhatjuk.

Ékszer szett hölgyeknek webshopból

Nem titok, hogy egy hölgynek akkor legjobb és legpraktikusabb egy ékszer, ha rendelkezik a szett többi darabjával is. Így reggelente nem kell gondolkoznia azon, hogy a fülbevalóhoz milyen nyaklánc illik. Egyszerűen csak felveszi a nyakláncot, a hozzáillő gyűrűvel és karkötővel. Ezért, ha nagyobb ajándékot vásárolnánk egy hölgynek, döntsünk az ékszerszett mellett. Vagy akár egy adott, neki már meglévő szett következő darabjával is megajándékozhatjuk szerettünket, így biztosan eltaláljuk az ízlését.

Legjobb ékszer anyagok hölgyeknek

Alapvetően a hölgyek nem válogatósak, ha az ékszer anyagáról van szó. Azért azt érdemes leszögezni, hogy a konzervatívabb vagy idősebb hölgyek inkább az arany és ezüst felé hajlanak. A fiatalos stílus követői azonban nem vetik meg a nemesacél ékszereket sem. Sőt, kimondottan keresik ezeket a modern, változatos és divatos darabokat. A legfiatalabbak pedig imádják a kaucsuk ékszereket.

Összegzés: A hölgyekben pont azt szeretjük, ami ők az ékszerekben: a változatosságot. Ezért nehéz megmondani, melyek a legjobb ékszerek hölgyeknek. Cikkünkben azonban jónéhány hasznos tanácsot talál mindenki, aki kedvese vagy hölgy rokona számára szeretne ékszert választani.

Az Ékszerwebshopot itt megtalálod:

Honlap: ekszerwebshop.hu
Ügyfélszolgálat: ekszerwebshop.hu/ugyfelszolgalat
Telefon: 06-20-821-7180
Hétköznap 9:00 – 18:00 óra közt bármikor hívható