/Álom ágyneműk

Álom ágyneműk

Álom ágyneműt keresel? Kiváló minőségű ágyneműhuzatokra, lepedőre, paplanra, esetleg párnára vagy ágytakaróra van szükséged? Akkor nézz be az Ágyneműshop webáruházába, ahol szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van.

Ágyneműhuzatok online vásárlása

Ahogy a legtöbb esetben, úgy az ágyneműhuzatok kapcsán is érdemes hangsúlyt fektetni a megfelelő színre, méretre és anyagra egyaránt. A termékek készülhetnek damasztból, szaténból, vagy éppen pamutszaténból is. A többféle színben és mintában is beszerezhető prémium minőségű luxus ágynemű garnitúrák kiváló döntésnek bizonyulhatnak.

Álom ágyneműk kínálata

A webáruházban az álom ágyneműk között találhatsz exclusive, egyszínű és mintás változatokat is egyaránt. Az előbbi kollekciójának darabjai csak az Ágyneműshop vásárlói számára elérhetőek, így, amennyiben itt vásárolnál, biztos lehetsz benne, hogy egyedi darabra esik a választásod. A limitált termékek között található csíkos damaszt, szürke egyszemélyes, barna háromrészes, és lilás-bordó pamutszatén ágyneműhuzat is egyaránt.

Az egyszínű termékek kínálatában találhatunk bézs, homok, vörös, de még csokibarna textíliákat is. Egy remek minőségű, tartós damaszt és pamutszatén garnitúra egy cseppet sem unalmas. Színes lepedőkkel, mintás párnahuzatokkal pedig még többet segíthetünk a szoba hangulatán.

A mintás ágyneműhuzatok mako-szaténból és pamutszaténból készültek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt árusítunk egyedi termékeket. Válogathatunk a virágmintás, a gyerekmintás, de még a geometrikus gyártmányok között is. Az állatbarátoknak rendelkezésre áll egy ovis krepp változat, az űrhajókat kedvelők lurkók számára pedig vásárolhatunk ilyen mintás ágyneműhuzatot is.

Az Ágyneműshop további termékei

Természetesen nemcsak ágyneműket szerezhetünk be a webáruházban. A kínálatban szerepel szatén gumis lepedő, ágytakaró, egyszínű puha pléd, párna, paplan, de még classic gumis lepedő is. A választékukkal mindenkinek kedvezni szeretnének, hogy egy helyről szerezhessük be a textíliákat az egész család számára.

A párnák esetében különböző igényeket próbálnak meg kielégíteni. Ennek köszönhetően rendelhetünk pehelypárnát a luxusra vágyók számára, memóriahabos változatot az egészségtudatos személyeknek, atka stop-os verziót az allergiásoknak, vagy éppen naturtex márkájút az igényesebbeknek.

A paplanok között pedig találhatunk téli és nyári, illetve négy évszakos termékeket is. Az Ágyneműshopból vásárolhatunk exkluzív pehelypaplant, olcsóbb gyártmányokat, gyapjú, selyem, vagy éppen pamut paplanokat egyaránt. Az Aloe Vera nevet viselő darab pedig az érzékenyebb bőrűeknek nyújt segítséget.

Az ágyneműk házhoz szállítása

A weboldalon többféle szállítási és fizetési mód közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. 30.000 Forint felett azonban minden esetben ingyenesen viszik házhoz a megrendelt termékeket. Futárszolgálattal akár 1-2 munkanap alatt is kézhez kaphatjuk a csomagot, de csomagpontra is ennyi idő alatt juttatják el az ágyneműket.

A fizetési módok esetében választhatunk az előre utalás vagy az utánvétes variációk között. Utóbbi esetében azonban a szállítás plusz költségekkel jár.

További információk:

Weboldal: www.agynemushop.hu

Telefon: 06-70/5626811