/Barta-Motor cégbemutató

Barta-Motor cégbemutató

Szerencsére ma már egyre többen döntenek úgy, hogy az autó helyett inkább kerékpárra, vagy legalábbis robogóra pattannak. Ezek a járművek a városi forgatagban gyors, mégis környezetbarát megoldást nyújtanak az utazásra. Ez kifejezetten igaz az elektromos kerékpárok és robogók esetében, amik szintén egyre népszerűbbek. A minőségi elektromos járművek esetében megfelelő teljesítményről és hosszú élettartamról beszélhetünk. A Barta-Motor webáruházban éppen ilyen járműveket találhatunk, ha mi magunk is vásárolni szeretnénk.

Elektromos jármű kínálat a Barta-Motornál

A Barta-Motor elektromos robogó, elektromos kerékpár webshopban gyakorlatilag minden két, vagy háromkerekű járműtípust megtalálhatunk, melyek között egyaránt megtalálhatunk elektromos és hagyományos benzines kiviteleket is. Ennek köszönhetően Ön is nyugodtan válogathat a:

  • pedelec kerékpárok
  • kerékpárok
  • robogók
  • rollerek között.

Pedelec elektromos kerékpárok vásárlása

A Pedelec elektromos kerékpárok jellemzője, hogy kizárólag tekeréssel működnek, amelynek hatására bekapcsol a villanymotor, így képes szinte teljesen helyettesíteni az emberi erőkifejtést. A Barta-Motornál természetesen több ilyen kerékpár közül is válogathat, melyek legnagyobb sebesség, 25 km/óra, maximálisan pedig 300W teljesítmény érhető el vele.

A Pedelec elektromos kerékpárt jogosítvány és sisak nélkül is használhatjuk, de még kötelező felelősségbiztosítást sem kell kötnünk rá, így kényelmes és biztonságos eszköz lehet bárki számára!

Elektromos kerékpárok vásárlása

Elektromos kerékpárnak tekinthetjük azokat a kétkerekű, villanymotorral rendelkező járműveket, amelyeknek maximális teljesítménye 300W, tervezett legnagyobb sebességük pedig nem haladja meg a 25 m/h-át. A Barta-Motornál minden elektromos kerékpár megfelel ezen kritériumoknak, amik így általában 180-300W villanymotorral készülnek.

Elektromos kerékpárok vásárlásakor érdemes szem előtt tartani, hogy gáz kar használata nélkül jogosítvány nélkül, kötelező felelősség biztosítás nélkül használhatjuk, ha azonban a gáz kart is szeretnénk használni, akkor bukósisak és kötelező biztosítás is szükséges hozzájuk.

Elektromos robogók vásárlása

Az elektromos robogók kategóriájába azok a kétkerekű villanymotorral hajtott járművek tartoznak, amelyeknek teljesítménye már 300W és 4000W között van, legnagyobb sebességük pedig maximum 45 km/h. Szerencsére a Barta-Motor webáruháznál mindenegyes elektromos robogó rendelkezik egy úgynevezett COC tanúsítvánnyal, amely egy gyártói igazolás arról, hogy az eszközök paraméterei valósak.

Az elektromos robogók esetében fontos, hogy AM, A vagy B kategóriás jogosítványra, bukósisakra és kötelező felelősség biztosításra is egyaránt van szükség.

Elektromos rollerek vásárlása

A Barta-Motor kínálatában nyugodt szívvel válogathatunk az elektromos robogók között is. Ezen kategóriába tartoznak azon kétkerekű villanymotorral hajtott járművek, amelyeknek teljesítménye 300 és 4000W között van, tervezett legnagyobb sebességük pedig nem haladja meg a 25 km/h -át.

Ezek használatához jogosítvány nem kötelező, viszont bukósisak és kötelező felelősség biztosítás szükséges a jogszerű használatához.

Legyen szó bármelyik elektromos jármű típusról a Barta-Motornál megtalálhatja az ideális megoldást, hiszen neves gyártók, minőségi termékei között válogathat. Amennyiben Ön is szeretne egy megbízható elektromos járművet vásárolni, akkor azt a Barta_Motornál megteheti az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36-77 / 738-247
Email: b7robi@gmail.com