/Brillancy cégbemutató

Brillancy cégbemutató

A Brillancy vállalkozás gyémánt eljegyzési, karikagyűrűk és gyémánt ékszerek forgalmazásával foglalkozik. A webshopjukban fellelhető darabok csak egy része a teljes kínálatnak, mindemellett akár egyedi termékeket is készítenek. A teljes választékot a bemutatóteremben lehet megtekinteni, ahol akár ki is válaszható a tökéletes meglepetés.

A Brillancy cégről

A Brillancy csapata ötvösökből, drágakő foglalóból, ékszerbecsüsből és természetesen ékszertervezőkből áll. A tagok mindegyike szereti és keres is az új kihívásokat, így nagyon kedvelik az egyedi igényeket, illetve a komplex feladatokat egyaránt. Legyen szó egyedi formatervezésről, kézimunkát igénylő ékszerekről vagy éppen a megszokottól eltérő technikai megoldást igénylő darabról. A csapat szeret fejlődni, éppen ezért kreatívak és kitartóak, hiszen csak így juthatnak előrébb.

A Brillancy kínálata

A cég célja, hogy saját formatervezésű gyűrűkkel rukkoljanak elő, ezzel is valódi értéket teremtve a világnak. A Brillancy ékszereket hosszú távra tervezik, így csak és kizárólag minőségi anyagból dolgoznak. Az ékszermanufaktúra tökéletes választás, ha valamilyen egyedi gyémántgyűrűre lenne szükségünk, hiszen itt az ügyfél szinte csak olyan gyártmányt talál, amellyel még biztosan sehol sem találkozott. A Brillancy kész terveket is fogad, de szívesen részt vesznek a tervezés folyamatában is.

3D tervezés

A Brillancy lehetőséget arra, hogy a megtervezett gyűrűt az elkészítés előtt egy 3D-s változatban megtekinthessük. Ezzel szeretnék biztosítani a minőségi és egyedi munkát. Ez egy remek megoldás arra, hogy minden a helyén legyen és egy tökéletes ékszert készítsenek az ügyfél számára.

Tört arany beszámítás

Természetesen, ahogy sok egyéb ékszerboltban, itt is lehetőség van tört arany beszámításra. Bármilyen nemesfémed is van, vidd be hozzájuk és máris kedvezménnyel indulhatsz egy új ékszer kapcsán. A tört aranyat ők is a napi világpiaci áron számítják be egy új gyűrű árába.

Garancia

A Brillancy minden termékét ellátja minőségi tanúsítvánnyal, amelyek igény szerint a következők lehetnek:

  • Ékszerértékelő lap
  • Gyémántértékelő lap + az ékszerről kiállított minőségi tanúsítvány

Ezek tartalmazzák a gyűrű anyagát, a finomságát, tömegét, a fémjelzésről az információt, illetve a gyémánt tisztaságát egyaránt. Emellett feltüntetik rajta a csiszolás típus és minőségét is, így biztosak lehet benne, hogy mit is vásároltunk valójában.

A cég garanciát vállal anyaghibára, illetve a drágakövekre egyaránt. Vállalják, hogy díjmentesen öt éven keresztül évente egyszer felújítják a Brillancy ékszerek teljes felületét. Ez a garancia azonban nem vonatkozik az ékszer elvesztésére, a használat miatti kopásra, fémallergiára vagy bármilyen külső vegyi anyagok miatti elszíneződésre. Tehát nem érdemes például gyógyfürdőkben sem viselni, hiszen ez csak a kopást segíti elő.

További információk:
Weboldal: brillancy.hu
Telefon: +36 30 539 1179