/Drávi Szépségkellék cégbemutató

Drávi Szépségkellék cégbemutató

A Drávi Szépségkellék webáruház egy kozmetikai termékeket kínáló online üzlet. A választék rendkívül széles, hiszen a műköröm alapanyagok mellett megtalálhatóak a kozmetikai kiegészítők, a masszázs termékek, a sportkrémek, de még a fertőtlenítők, kesztyűk és maszkok is.

Milyen szépségkellékek forgalmazásával foglalkozik a webshop?

A műköröm alapanyagok területén megtalálhatóak a Perfect Nails, a 2M Beauty és a Basic Drill márkák termékei. Széles választékban vannak a különböző Lady Stella arckrémek, a Latex kesztyűk, a bemelegítő, a regeneráló és az alakformáló sportkrémek, de még szőkítéshez is tartunk kiegészítőket.

Műköröm alapanyagok, mint szépségkellékek

Az igényes manikűr manapság már nem számít kiváltságnak. A webáruház kínálatában kezdőként és profiként is megtalálhatóak a különböző stílushoz illeszkedő kiegészítők. Legyen szó ecsetekről, porcelán porokról, reszelőkről, de akár építőzseléről is. A 2M Beauty termékei között pedig megtalálhatóak a nagy népszerűségnek örvendő fényzselék, előkészítő vízelvonók, de még a csillámos géllakok is.

Arckrémek, mint szépségkellékek

Az arcápolási rutin része az arctisztító, a lemosó és az arckrém. Amennyiben botox hatású nappali krémre, csipkebogyó kivonatot tartalmazó habkrémre, mélyhidratáló rugalmasítóra vagy bőrfiatalítóra van szükséged, a webáruház széles kínálattal vár minden érdeklődőt. Miután négy fajta bőrtípus létezik, így érdemes ezekhez megfelelő terméket választani. A normál bőr számára csak egy alap ápolás szükséges, ezzel szemben a zsíros bőr esetében sokkal több időt kell fordítani az arcápolásra.

Az arctisztítók, mint szépségkellékek

A tökéletes arctisztító kiválasztásával megőrizhető a bőr fiatalsága. Az arctisztítók és lemosók kíméletesen tisztítanak, eltávolítják a bőr felületi szennyeződéseit és a smink maradványait. Többségük érzékeny bőrre is alkalmazhatóak. Nagy előnyük, hogy egyes termékek szabályozzák a terület nedvességtartalmát és segítik megőrizni annak természetes lipid-egyensúlyát.

A peeling, mint szépségkellék

Bár az arcápolási rutin az arctisztítóval és az arckrém használatával kezdődik, de itt még nem ér véget. Egy bőrtisztító arcradírral megőrizhető a bőr fiatalsága és késleltethető a bőröregedés folyamata. A különböző márkájú peelingek más-más összetevőt tartalmaznak, amelyeket a különböző bőrtípusokhoz ajánlják. Az organikus argánolajjal és tápláló mézzel dúsított természetes összetevőket tartalmazó cukorkristályos arcradírok rendkívül jól eltávolítják az elhalt hámsejteket és mélyen megtisztítják a bőrt, amely bársonyos és selymes területet eredményeznek. A mélytisztítós változatok kisimítják a bőrfelszínt, amelynek használatával hidratálttá válik az arc és annak egész felülete. A valódi szőlőmag-darabokat tartalmazó mechanikai peeling polifenolokban gazdag, amely kiemelkedő antioxidáns hatással bír.

Szépségkellékek házhozszállítása

A szépségkellékek kiszállítását futárszolgálat végzi az ország egész területén. 15.000 forintos értékhatárig a szállítás 1.500 Ft, míg afelett ingyenesen igénybe vehető a szolgáltatás. A termékek kérhetőek továbbá GLS csomagpontra is. Ezeken keresztül mind a cégek, mint pedig a magánszemélyek átvehetik a megrendeléseiket.

Elérhetőségek:

Drávi Szépségkellék

Email: dravisszepsegkellek@gmail.com

Telefon: +36209626217