/ÉkszerWebshop.hu cégbemutató

ÉkszerWebshop.hu cégbemutató

Az ékszerre vágyók jelentős része az online ékszervásárlási lehetőségeket keresi manapság. A kényelem, az egyszerűség, a széles választék és a kedvezmények mind arra sarkallnak, hogy webshopokban keressük álmaink ékszereit. Az ékszer webáruházak kiemelkedő képviselője az ÉkszerWebshop.hu. Általánosságban és Swarovski kristályos ékszerek kínálatában is hatalmas választékkal rendelkezik ez a cég. A következőkben bemutatjuk az ÉkszerWebshop.hu termékpalettáját, a vásárlás menetét, valamint további fontos tudnivalókat.

ÉkszerWebshop.hu minden alkalomra

Más típusú és értékű ékszert viselünk hétköznapra, mást munkához vagy szabadidős programhoz. Életünk nagy pillanataihoz kiváló minőségű, különleges darabokat keresünk, míg rendszeres használatra kevésbé értékes, esetleg bohém ékszert.

Bármilyen jellegű ékszerre gondolunk, nagy eséllyel megtaláljuk ennek a webshopnak a termékei között. Egy-egy darabot, de szetteket is vásárolhatunk, ráadásul díszdobozokat is találunk. A leggyakoribb ékszer anyagok a webshopban a következők:

  • ezüst
  • nemesacél
  • bizsu
  • bőr vagy kaucsuk

Az ékszerek díszítése legtöbbször Swarovski kristály vagy gyöngy, gyémánt vagy más drágakő, esetleg cirkónia.

Ékszer típusok az ÉkszerWebshop.hu-n

Az anyagok megismerése után lássuk részletesen a különféle ékszerkategóriákat!

Gyűrűk

A gyűrűk választéka az ÉkszerWebshop.hu kínálatában hatalmas. Mindennapi gyűrűktől egészen a karikagyűrűkig minden megtalálható. Swarovski vagy cirkónia kristályos darabokokat is választhatunk. A gazdag szín-és formaválaszték lehetővé teszi stílusunk megtalálását.

Nyakláncok

A nyaklánc olyat ékszer, melyből sosem elég. Egyik nap egy színes, feltűnő bizsu ékszer passzol a ruhánkhoz, míg másnap már egy csontmedál illik az összképhez. Harmadnap jöhetnek a romantikusabb Swarovski kristályok vagy az elegáns ezüst nyakékek. Az ÉkszerWebshop.hu-n mindegyik beszerezhető!

Fülbevalók

Akár lógós, csepp alakú, virág vagy szív formájú fülbevalóra vágyunk, akár apró, pontszerű ékszert keresünk, az ÉkszerWebshop.hu-n megtaláljuk. Swarovski, cirkónia, de akár zafír köves ékszer is vásárolható az oldalon.

Ezüst ékszerek

A weboldalon külön is rákereshetünk az ezüst ékszerekre. Itt találunk nagyon komoly, nagy értékű darabokat is, például ezüst gyűrűt, nyakékek vagy fülbevalót gyémánttal.

Medálok

A medálok tökéletes ajándékötélek. Megtalálhatók a honlapon betű alakú ékszerek, vallási jelképek, csillagjegyek, de modern, laza stílushoz illő darabok is.

Karórák

Az ÉkszerWebshop.hu csodás karórákat kínál, melyek különféle stílusokhoz passzolnak. Női és férfi, külön évszakhoz illő termékek is fellelhetők itt.

ÉkszerWebshop.hu hölgyeknek és uraknak

Az ÉkszerWebshop.hu filozófiája szerint az ékszerek nemcsak a nőknek, de a férfiaknak is jól állnak. Ezért is szerepel kínálatukban többféle férfi ékszer. Ízelítő a kínálatból:

  • nyaklánc
  • gyűrű
  • karkötő
  • karóra
  • ékszerszett

A fenti ékszerek általában nemesacél, bőr és kaucsuk anyagokból készülnek. Gyakran több anyag kombinációjából születik meg a végeredmény, az igazán férfias hatásért.

Megrendelés és kiszállítás az ÉkszerWebshop.hu-ról

A webáruházban az ékszerek online megrendelése egyszerű. A kiszállítás GLS futárral vagy csomagpontra történik. Választott ékszereidet 1-3 munkanap alatt kézhez kapod. Persze személyesen is átveheted őket Budapesten a XI. kerületben.

ÉkszerWebshop.hu elérhetősége:

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-20-821-7180, hétköznap 9:00 – 18:00 óra közt bármikor hívható

E-mailes ügyfélszolgálat: info@ekszerwebshop.hu

Honlap: ekszerwebshop.hu

Összegzés: Ha változatos és minőségi ékszerválasztékra vágysz elérhető áron, nézz körül az ÉkszerWebshop.hu kínálatában. Többféle anyagból, színben és stílusban találsz itt gyönyörű ékszereket, hölgyek és urak részére is. Az online megrendelés menete egyszerű, a kiszállítás gyors.