/Excel tanfolyam – Excel Neked!

Excel tanfolyam – Excel Neked!

Az Excel az egyik legismertebb táblázatkezelő program, amit a Microsoft vállalatcsoport fejleszt és a Microsoft Office irodai alkalmazáscsomag része. Nem is csoda, hogy ilyen nagy népszerűségre tett szert, hiszen alkalmazásával rengeteg munkafeladat megoldható és leegyszerűsíthető. Persze ennek használatát is ki kell ismerni, amiben egy Excel tanfolyam sokat segít.

Online Excel tanfolyam

A mai felgyorsult világban fontos, hogy a tudáshoz egyszerűen hozzáférjünk. Sajnos vagy nem sajnos errefelé tart a világ. Ehhez alkalmazkodott az Excel Neked csapata is, akik online Excel tanfolyamok keretében adják át az elméleti és főleg gyakorlati tudásukat a táblázatkezelő programról. Saját bevallásuk szerint:

„Videós kurzusainkban lépésről-lépésre mutatjuk be a program funkcióit. Oktatóink mindenki számára érthető módon magyarázzák el az Excel tananyagot. A videókhoz tartozó gyakorló feladatok segítségével pedig Te is begyakorolhatod az adott funkció használatát, hogy tényleg magabiztos tudásra tegyél szert.” Excelneked.hu

Vállalati Excel tanfolyam

A képzett munkaerő manapság nagyon fontos. Hogy valaki magabiztosan eligazodjon az online világban, a Microsoft programok ismerete elengedhetetlen. Ezért is hiánypótló az Excellence.hu tevékenysége.

Legyen most bármilyen szinten munkatársaid Excel tudása, ők tudnak számotokra megfelelő Excel képzést biztosítani a fejlődéshez. Náluk megtalálod a teljesen kezdőknek és a profiknak szóló tréninget egyaránt.

Egy vállalati Excel tanfolyam keretén belül akár a profi Excel tudásig is eljuthatnak munkatársaid. Ez pedig az egész cég számára kifizetődő lesz.

Az Excel Neked csapata 2017. óta már vállalati Excel tanfolyamokat és Microsoft Office tréningeket is tartanak, mindezt Excellence.hu márkanév alatt.

Az Excellence Training Kft. 2019-ben alakult, amikor a vállalat hivatalosan is különválasztotta az e-learning (online Excel tanfolyam) és kihelyezett Excel oktatás szolgáltatásaikat.

Excel könyv (E-book)

Az Excel neked csapata egy Excel könyvet, e-bookot is összeállított, “amelyből a kezdő szinttől egészen a haladó szintig el tudsz jutni. Három szintet tartalmaz. Mind a három szinthez tartozik egy letölthető Excel fájl, amelyből saját magad is be tudod gyakorolni a leírtakat! Ezt egyszer kell megvenned, utána bármikor előveheted, átismételheted, gyakorolhatod.”

Excel Neked info és elérhetőség: