/Gardena cégbemutató

Gardena cégbemutató

A Gardena egy online üzlet, amelyben különböző kerti szerszámokat, ehhez a tevékenységhez szükséges kiegészítőket van lehetősége vásárolni minden érdeklődőnek. A kínálatban megtalálható az öntözőrendszerektől kezdve, a szivattyúkon át, egészen a kerti gépekig. A választékban számos márka termékei megtalálhatóak, amelyek mindegyike minőségi gyártmányokkal járulnak hozzá a kertész webshop sikerességéhez.

A kertész webshop kínálata

A kertész webshop kínálatában számos kinti szerszám, kerti gép és egyéb kiegészítő megtalálható. Ezek között vannak a már említett öntözőrendszerek. Ezen belül az érdeklődők vásárolhatnak különböző öntözésvezérlőket, csepegtetőt, szórófejet, szerelvényeket, de még öntözőkomputereket is. A szórófejek között megtalálhatóak a süllyesztett esőztetők, a turbinás változatok, a permetező fúvókák, illetve a csíkfúvókás esőztetők is.

Az öntözéshez vásárolhatunk locsolótömlőket, gyorscsatlakozókat, tömlőkocsit, aminek köszönhetően a vezeték nem keveredik össze, de akár kerti zuhanyzót is. A tűző napsütésben ugyanis nem lehet kertet gondozni, senki sem szeretné napszúrás miatt tönkre tenni a meleg nyári napokat. A kerti zuhany kérdése csak egy jó minőségű slagtól és egy zuhanyrózsától függ, hiszen elég felállítani a háromlábú állványt, majd csatlakoztatni a locsolócsövet és máris élvezhető a frissítő víz.

A robotfűnyíró szintén egy rendkívül hasznos gyártmány, amely segítségünkre lehet a meleg nyári napokon. Ez egy teljesen automata szerkezet, a beüzemelést követően már csak a karbantartására kell odafigyelni. A technológia rendkívül modern, a gépezet saját maga gondoskodik a töltöttségéről, így már az akksi állapotát sem kell folyamatosan figyelni. A fűnyíró a munka végeztével visszatér a dokkolóhoz, illetve, ha nagyon alacsonynak érzi az akkumulátor állapotát, akkor is pihenni megy. Az érzékelőinek köszönhetően a működése a gyermekek mellett is biztonságos, nem veszélyes sem más gépekre, sem pedig a környezetére. Nagy előnye, hogy a kert folyamatosan karban van tartva, ezáltal sokkal több időnk szabadul fel, amelyet pihenésre vagy egyéb kertészeti munkálatokra fordíthatunk.

Milyen márkákat forgalmaz a kertész webshop?

A választékban megtalálhatóak a Gardena alkatrészek, a Substral termékek és nem utolsó sorban a Scotts gyártmányok. Utóbbinak köszönhetően a webáruházból lehetőség van mohairtós gyeptrágyát is vásárolni. Ezzel szemben a Substral főként tápoldatokatokkal, tablettákkal, kerti műtrágyával, gombaölővel és szórókocsival járul hozzá a kertész webshop sikerességéhez.

A kertész webshop fizetési és szállítási feltételei

A fizetés előre utalással ingyenes. A rendelést követően emailben küldik meg a számlát, ez után pedig a szállítás teljesítésére még 2-3 munkanapot várni szükséges. Utánvéttel szintén ingyenesen lehet fizetni, ebben az esetben a megrendelés összegét a futárszolgálatnak kézbesítéskor kell kifizetni. A házhoz szállítás költsége súlytól függ, 10-20-30-40 kilóig meghatározott díjai vannak, 40 kiló felett azonban teljesen ingyenesen viszik ki a termékeket.

Elérhetőségek:

Webcím: gardenaweben.hu

Email: info@gardenaweben.hu

Telefon: +36309647833