/Marketing szolgáltatások az Infinx-től

Marketing szolgáltatások az Infinx-től

A sikeres weboldal, vagy webáruház működése két alappilléren nyugszik. Elsőként biztosítani kell a megfelelő technikai hátteret, hogy weboldalunk stabilan működhessen. Ezt követően koncentrálhatunk a vevők és célközönség elérésére a marketink különböző eszközeivel. Amennyiben ezzel nem szeretnénk időt és így pénz veszíteni, akkor érdemes egy profi partnert találnunk e téren. Éppen ezért az alábbiakban bemutatjuk a rendszergazdai és marketing szolgáltatásokat az Infinxtől, ahol minőségi szolgáltatásokat kaphatunk cserébe.

Infinx rendszergazdai és tárhely szolgáltatások

Az Infinx csapatának segítségével könnyedén biztosítható, hogy weboldalunk a lehető legstabilabb teljesítményt nyújtsa, így nem kell attól félnünk, hogy a látogatók nem érik el termékeinket és szolgáltatásainkat. Ennek eléréséhez az Infinx szolgáltatásaiban több variáció közül is választhatunk, a számunkra ideálisnak vélt működéshez. Rendszergazdai szolgáltatások terén a következők közül válogathatunk:

  • helyi infrastruktúra üzemeltetése
  • hibrid rendszerek üzemletetése
  • felhőalapú rendszerek üzemeltetése

Helyi infrastruktúra üzemeltetése

Az Infinx segít az irodában elhelyezett szerverek, számítógépek és egyéb hálózati eszközök üzemeltetésében távolról, vagy akár a helyszínen is, hiszen a klasszikus irodai IT környezet üzemeltetése még mindig elengedhetetlen feladat.

Ugyanis a gördülékeny munkához fontos, hogy a megfelelő internetkapcsolat, az irodai hálózat és wifi szinte észrevétlenül működjön, a szerverek és nyomtatók mindig elérhetőek legyenek, a laptopok és munkaállomások mindig megfelelő állapotban, legális szoftverekkel működjenek.

Hibrid rendszerek üzemeltetése

Az Infinx-nél a helyi és a felhős rendszereket összekötésére is lehetőség van. Legyen szó kapacitás kiegészítésről, vagy egyes szolgáltatások felhősítéséről, az Infinx tapasztalata sokat segíthet.

Ilyen hibrid rendszergazdai szolgáltatásokra akkor lehet szükség, ha a helyi szerverek, munkaállomások kapacitása nem megfelelő, vagy egy korszerű megoldás futtatására már nem alkalmasak.

Legyen szó akár olyan hétköznapi eszköz felhőbe költöztetéséről, mint a levelezés, a helyi autentikáció megtartásával, vagy egy webshop erőforrásainak ideiglenes emeléséről, az Infinx csapata bármikor segítségre lehet.

Felhőalapú rendszerek üzemeltetése

A teljesen felhő alapú rendszereket egyre többen választják, hiszen egy költséghatékony és biztonságos megoldás. Nem mellesleg egy tapasztalt rendszergazdának, mint az Infinx, az üzemeltetése mondhatni gyerekjáték.

A felhő alapú IT infrastruktúra kiépítésekor nem kell költség hardver-beszerzésekkel kalkulálni, az IT keretet a vállalat fejlesztésére lehet fordítani. A rendszer biztonságos és nem veszélyeztetik meghibásodások. Az üzemeltetése pedig távolról könnyen és egyszerűen megvalósítható. Az Infinx szakértő munkatársai és minősítéseik garanciát jelentenek a megbízható, folyamatos működésre.

Marketing szolgáltatások

A hatékonymarketing stratégia segít a vállalkozás növekedésében, a társadalmi jelenlét megőrzésében és a közönséggel való kapcsolattartásban.

Az Infinx csapata teljes körű szolgáltatást nyújt ezen a téren is. Közösségi média-szakértőik segíthetnek:

  • az üzleti célok kialakításában,
  • a célközönség azonosításában,
  • meggyőző tartalmak létrehozásában,
  • közösségi médiumok integrálásában (nyereményjáték, grafikai tervezés, stb).

Az Infinx vállalja az Ön teljes körű online marketing stratégiájának elkészítését és kivitelezését, amelyek kifejezetten az adott márka és a közönség számára készülnek. Emellett teljes körűen támogatják és kezelik a közösségi háló felületén létrehozott tartalmakat, a tartalomtervezést (és márka építést), amik a nyereség növeléséhez hozzájárulhatnak.

A Infinx teljeskörű online marketing tevékenysége alapvetően az alábbiakból tevődik össze.

Márka megfigyelés

A márka megfigyelés során segítenek Önnek javítani és nyomon követni vállalkozásának hírnevét, és megtudni, hogy az emberek miként érzékelik a márkát.

Közösségi marketing

A Facebook, a Twitter vagy a Pinterest tartalmak rövid idő alatt növelhetik forgalmát. Az Infinx szakemberei segítenek meghatározni és elkészíteni a legmegfelelőbb tartalmakat és kiválasztani a megfelelő platformot az Ön cégének.

Közösségi oldal kezelés

Az Infinx közösségi média szakértői kezelik fiókjait az Ön nevében, és együttműködnek a közönséggel, így Önnek rengeteg ideje felszabadulhat, amit szintén vállalkozása érdekében kamatoztathat.

Közösségi oldal beállítás fejlesztés

A közösségi médiaprofilokat az Infinx munkatársai olyan minőségi tartalommal és grafikával hozzák létre és szabják testre, amelyek elkötelezik a követőket és vásárlásra ösztönöznek.

Összegezve: Az Infinx-nél tehát megbízható, mindenre kiterjedő rendszergazdai és marketing szolgáltatásokkal találkozhat, melyek megléte a hosszútávú növekedés és így nyereség alappillérei lehetnek.