/Mixertanfolyam.hu, a profi mixerképzések helye

Mixertanfolyam.hu, a profi mixerképzések helye

A koktél lehet könnyed frissítő, de egy igazán ütős ital is. A profi mixer tisztában van azzal, melyik koktélt miért kedvelik az emberek, s hogyan jön létre a tökéletes íz- és színharmónia. A mixer valójában művész is, hiszen a szakértelem mellett kreativitása is megjelenhet a koktélban.

Amennyiben érzel magadban kedvet és energiát, hogy Te is profi mixerré válj, a Bols Mixer Akadémia képzései között érdemes böngészned. Segítünk, és megmutatjuk Neked, milyen profi mixer- és más képzések találhatók a mixertanfolyam.hu kínálatában.

Mixertanfolyam.hu: a képzések típusai

A Mixertanfolyam.hu kurzusai között mixer és barista tanfolyamok egyaránt szerepelnek. Ezek mellett további profi vendéglátós és hobby képzések is helyet kapnak.

Mixer tanfolyamok

Kezdőtől egészen a haladó tanfolyamokig, valamint a speciális profi lehetőségekig mindent megtalálsz itt. Lássuk a példákat:

  • alapfokú, expressz és haladó kurzusok
  • american bartending
  • alap és haladó flair
  • díszítő tanfolyam
  • hajós bartender tanfolyam
  • molekuláris mixológia

Barista tanfolyam

Nemcsak az italkészítés, de a kávéfőzés művészete is megtanulható a Mixertanfolyam.hu segítségével. Tekintsünk be a lehetőségekbe:

  • intenzív vagy normás tempójú barista tanfolyam
  • barista master
  • latte art

Ezek még akkor is megérik, ha csak a baráti körben szeretnél kitűnni valami különlegessel.

Vendéglátós képzések

Mixertanfolyam.hu kínál pultos, sörmanager, sommelier és pincér képzéseket is. Te melyik irányban tanulnál tovább?

Hobbi képzések

A Mixertanfolyam.hu a profik mellett amatőröknek is szól! Sőt, ajándékba is szánhatunk különféle hobbi tanfolyamokat. Téged vagy szeretteidet mi érdekelné? Borismereti, hobbi mixer vagy barista kurzus?

Mixertanfolyam.hu: kedvezményekben is profi

Érdemes követni a Bols Mixer Akadémia weboldalán található információkat. Mindig vannak ugyanis kedvezményes ajánlatok, melyek például több csomag kombinációjából születnek. Kár lenne kihagyni ezeket az egyedülálló lehetőségeket.

Mixertanfolyam.hu ingyenes tanfolyamok

Hihetetlen, de igaz! Ez a profi mixerakadémia még ingyenes továbbképző alkalmakat, tanfolyamokat is kínál. Az egyetlen feltétel, hogy korábbi diákjuk legyél. Ez azt jelenti, hogy miután elvégzel egy fizetős tanfolyamot, számos ingyenes továbbképzési lehetőség biztosítja szakmai fejlődésed.

Mixertanfolyam.hu: elérhetőség

Kedvet kaptál egy mixer- barista vagy más típusú kurzushoz? Érdeklődj az alábbi opciók segítségével:

E-mail: info@mixersuli.hu

Tel: +36 30 677 0514

Összefoglalva: A Mixertanfolyam.hu profi képzéseknek ad otthont. Magasszínvonalú mixer, barista, vendéglátós és hobbi tanfolyamok széles választéka várja az érdeklődőket. Mi több, egyes kurzusaik akár ajándékba is nagyszerűek.