/Mlsafety cégbemutató

Mlsafety cégbemutató

A MIsafety webáruház munkaruházati termékeket kínáló online üzlet. A választékban megtalálhatóak a fej-, a kéz- és a lábvédelmi termékek, a különböző munkaruhák, a speciális kiegészítők, a zuhanásgátlók, az élelmiszeriparban szükséges ruházatok és nem utolsó sorban a hegesztők számára kötelezően előírt árucikkek.

Hogyan válaszd ki a megfelelő munkaruházatot?

A megfelelő munkaruházat kiválasztása egy hosszas folyamat, hiszen meg kell felelni a különböző munkavédelmi szabványoknak, amelyek megkötik mind a munkavállalók, mind pedig a munkáltatók kezét. Egyes munkakörökben nem lehet akármiben dolgozni, emiatt szükséges igénybe venni egy munkaruha webáruház szolgáltatásait.

Milyen a megfelelő munkaruha?

Ahhoz, hogy a tökéletes védelmet nyújtó darabokat kiválasszuk, érdemes figyelembe venni néhány szempontot, ami szűkítheti a listát. Ilyen a munkahely ruházati előírásai, a termék ára és a munkakör munkaruha követelményei. Természetesen vannak esetek, ahol nincs érvényben speciális védelmi szabály, de vannak feladatok, amikor szükség lehet a megfelelő felszerelésre. Legyen szó lángállóságról, láthatóságról vagy éppen saválló ruházatról.

Munkaruha webáruház kínálata

A MIsafety munkaruha webáruház kínálatában szerepelnek különböző fejvédelemmel kapcsolatos árucikkek is. Ilyenek a szem-, a fej- és arc-, a légzés- és a hallásvédelmi eszközök. Ide sorolhatóak a különböző védőszemüvegek, sapkák és sisakok, a pormaszkok és a szűrőbetétek, illetve nem utolsó sorban a füldugók és a fültokok. Ezek mind az érzékszerveink megvédésére szolgálnak.

A kézvédelem kapcsán vásárolhatunk mártott, textil-, bőr-, hőálló, de még nitril kesztyűket is. A lábunkat munkavédelmi szandállal, bakanccsal, klumpával és csizmával védhetjük meg a legjobban. Ezek mindegyikéből széles a kínálat az MIsafety oldalán. További védelmi termékek a munkakabátok, a derekas nadrágok, a mellények és a kötények. Speciális ruházati kiegészítők a láthatósági mellények, kabátok, nadrágok, cipővédők, hajháló és a szakállvédők.

Amennyiben magaslatokban is dolgozunk, szükség lesz zuhanásgátlókra. Ezek kapcsán kelleni fognak csatlakozók, karabínerek, testhevederek, rögzítőkötelek és energiaelnyelők egyaránt. Ami az élelmiszeriparban dolgozókat illeti, számukra a munkaruha webáruház készleten tart számos kabátot, nadrágot, köpenyt, kötényt és sapkát egyaránt. Ezek mind kiváló minőségűek és praktikusak, amelyek megfelelnek a munkavédelmi és élelmiszeripari előírásoknak.

A hegesztők is megtalálhatják a szükséges eszközöket. A kiváló minőségű és praktikus hegesztő munkaruhák számos méretben és színben kaphatóak. Legyen szó bakancsról, kesztyűről vagy éppen lábszárvédőről. Utóbbi anyaga marhabőr, kevlár varrásos szállal kapható, így megfelelő védelmet nyújt a viselője számára.

Szállítási és fizetési feltételek a munkaruha webáruház kapcsán

A fizetés utánvétellel történhet, amelyet a futárnak átvételkor kell fizetni. Ráadásul 100.000 Forint felett a szállítási díjat elengedjük. A termékeket a GLS viszi házhoz, amely az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon. Az átfutási idő megbízható és rugalmas.

Elérhetőségek:

Email: info@mlsafety.hu
Telefon: +36-70/4268780
Webcím: mlsafety.hu