/Sylvia Kozmetika cégbemutató

Sylvia Kozmetika cégbemutató

A Szilvia kozmetika és webshop számos szolgálatással segít az arcbőr fiatalon tartásában. Legyen szó anti-aging, bőrmegújító, vagy éppen ránctalanító kezelésről, itt szinte minden lehetséges. Amennyiben pedig végleges szőrtelenítés mellett döntünk, akkor szintén jó helyen járunk, hiszen azt itt is elvégzik. De nézzük, hogy mi mindent érdemes tudni a Szilvia kozmetikáról!

Miért érdemes a Szilvia kozmetika és webshopot választani?

A Szilvia kozmetika és webshopban kiváló arckezelések közül választhatod ki a számodra tökéletes szolgálatást. Remek termékekkel és a legújabb kozmetikai eljárások segítségével az arc megkapja azt, amire valójában szüksége van. Lehetőség van kényeztető arcmasszázst is igénybe venni, amelyért biztosan visszatérünk majd a későbbiekben. Mindezek pedig segítenek majd a hatásos otthoni bőrápolásban is.

A helyszínen mindig a vendég a legfontosabb, hiszen ide nemcsak a külsőnk miatt megyünk. Itt a lelket is gondozzák, mivel a szakember minden tudásával arra törekszik, hogy szépülés során jól érezhessünk magunkat. Ezt követen lélekben is feltöltődve folytathatjuk a napot.

A Szilvia kozmetika szolgálatásai

A Szilvia kozmetikának számos szolgáltatása van, amelyet bármikor igénybe vehetünk.

  • Ránctalanító
  • Bőrmegújító kezelések
  • Arcszépítés
  • Sminkelés
  • Tartós szőrtelenítés
  • Egyéb kozmetikai beavatkozások

A kiemelt kezelések között megtalálható a Mezoterápia felsőfokon, az IPL Fotorejuvenáció, amely egy arcfiatalító szolgáltatás, illetve pigmentfolt-kezelés is. Utóbbi a napfény okozta elszíneződéseket és a májfoltokat egyaránt hatékonyan kezeli.

A tartós szőrtelenítést lézertechnológiával végzik, amely egy fájdalommentes eljárás. Ezzel még a kezeletlen és makacs szőrszálakat is könnyedén eltávolítják. Előnyei, hogy kiküszöböli a fertőzés lehetőségét, gyors és biztonságos szőrtelenítést tesz lehetővé. Nem utolsó sorban csökkenti a szőrtüsző gyulladásának előfordulását is.

A Szilvia kozmetika és webshop a bőrfiatalítást a Janssen kozmetikumokkal végzi el. Ez egy magas hatóanyag tartalmú termékcsalád, amely tartósítószer és adalékanyag mentes készítmény. Képes kiegyenlíteni a bőr felszínét, növeli a hám-irha hidratációját, ráadásul csökkenti a ráncok mélységét és mennyiségét egyaránt. Az anti-aging kezelés tartalmaz továbbá maszkot, pakolást, UH kezelést és hatóanyagos arcmasszázst.

Milyen egyéb lehetőségeink vannak?

A Szilvia kozmetikában igénybe vehető az arcápolási tanácsadás is. Ennek köszönhetően egy alapos konzultáción vehetünk részt, ahol még a bőrtípusunkat is meghatározzák. Ezt követően egy célzott kezelést javasolnak majd a számunkra. Hangsúlyt fektetnek a bőrápolásra és persze a táplálkozásra egyaránt, hiszen ez nagyban befolyásolja az arcbőr tisztaságát.

A bemutatóteremben ráadásul bepillantást nyerhetünk a kezelésekbe. Ott van például a masszázs, amely egy alapelem a szépítő kezelésekben. Szóba jöhet továbbá a Mesolux, egy tű nélküli mezoterápia, amivel látványos eredményeket érhetünk el az arcbőr kezelésében. A harmadik ilyen szolgáltatás a hibiszkusz peel-off multifunkciós maszk, amelynek célja, hogy megújítsa és felfrissítse a bőrt.

Információk

Weboldal: https://sylviakozmetika.hu/

Telefon: +36307585614

Email: sylvia.szalai@gmail.com