/Tótágaskreatív cégbemutató

Tótágaskreatív cégbemutató

A Tótágas Kreatív egy 2002-ben alapított hobbi és foltvarró üzlet a Somogy megye megyeszékhelyén. Mivel a siker elmaradhatatlan volt, így ennek köszönhetően 2020-ban megnyílt a bolt online webáruháza is. Az ötletelésben és az üzemeltetésben három hölgy vesz részt, akik nagyon szeretnek készíteni odahaza egyedi díszeket és tárgyakat.

A kreatív hobby webshop kínálata

A kreatív hobby webshop kínálatában számos művésztermék megtalálható. Többek között patchwork kiegészítők, horgoláshoz szükséges tárgyak, kézimunkához elengedhetetlen anyagok, illetve gyermekek számára készült arcfestékek és üvegmatricák és egyéb ajándékok egyaránt.

Milyen művésztermékeket forgalmaz a kreatív hobby webshop?

A választékban megtalálhatóak a különböző festékek, grafikai anyagok, művész eszközök, kiegészítők, festővásznak, művészpapírok, pasztellkréták és egyéb művészeti termékek. A Monolith ceruzákból például létezik 2H-s, HB-s, 2-4-6 és 8B-s változat is. Ezek ideálisak vázlatok, portrék, tanulmányok készítéséhez. Anyaguk tömör grafitrúd, amelyet nem borít be a fa foglalat, viszont egy vékony lakkréteg vonja be. A ceruza kiválóan alkalmazható nagyobb felületeken is.

A webáruházban kapható kalligráfia készletben egy tollszár, egy fekete tinta és öt tollhegy található. A redisz, a poszter, a bronz bevonatú, a ponthegyű és a vágott hegyű kalligráf tollhegyek mindegyike alkalmas egyedi alkotások készítéséhez. A redisz inkább műszaki íráshoz használható, a poszter változat pedig vastag és nagy méretű betűk írásához ajánlott, míg a bronz verzió alapvetően a ferde vonalú íráshoz kiváló.

Milyen gyermekek számára használható termékeket forgalmaz a kreatív hobby webshop?

A felnőttek mellett nem feledkeztek meg a gyermekekről sem. Számukra szintén könnyedén találhatunk hasznos kiegészítőket. Ilyenek lehetnek az arcfestékek, a csillámtetoválások, a festékek, a gipszsablonok, a matricafestékek, a szövőkeretek, a vasalható gyöngyök és nem utolsó sorban a pixelhobby termékek is.

A különböző festékekkel például egyedi dolgokat alkothatnak, amely fejleszti az ovisok és az iskolások kreativitásút. A tégelyes akrilfesték készlet például egy alap színskálával található meg az online üzletben. A pufi festék készletben hat szín található, amelyek hőre puffadnak, egy puha szivacsszerű textúrával ellátva. A termék vízbázisú, így könnyen használható kartonon, textilen, papíron és kövön egyaránt.

Fizetési és szállítási feltételek a kreatív hobby webshop kapcsán

Ha rendelés egy adott munkanapon 12 óráig leadásra kerül, akkor a terméket még aznap elviszi a futárszolgálat. A csomag várhatóan a következő munkanapon 8 és 17 óra között meg is érkezik a kért címre. Amennyiben előre utalással történik a fizetés, a megrendelést csak akkor adják fel, ha a pénz már beérkezett a bankszámlára. Ráadásként 15.000 Ft felett a szállítás teljesen ingyenes házhoz és csomagpontra egyaránt.

Elérhetőségek:

Email: info@totagaskreativ.hu

Telefon: +36/70 604 0266

Webcím: www.totagaskreativ.hu