/Zuhanytálca webshopból vagy boltból?

Zuhanytálca webshopból vagy boltból?

A fürdőszoba felújításánál sarkalatos kérdés, hogy kádat vagy zuhanyt építessünk be. A tökéletes zuhanykabin esetében érdemes odafigyelni arra, hogy milyen a számunkra optimális változat, melyik illik a legjobban a helyiségbe. Fő szempont az anyag, a méret, a szín és persze a forma is. De vajon hol szerezhetjük be a megfelelő gyártmányt?

Ebből a cikkből kiderül, hogy zuhanytálcát webshopból vagy boltból érdemes választani.

Zuhanytálca választásának szempontjai

A zuhanytálca esetében fontos szempont, hogy mind méretben, mind pedig a kialakításában illeszkedjen a fürdőszobába a választott zuhanykabinhoz. Figyelni kell arra is, hogy a vízvezetékeknek elegendő helyet hagyjunk, hogy a lefolyónak is legyen helye a fülkén belül. A formai dolgok mellett természetesen fontos a kivitelezés és a stílus, illetve természetesen a biztonságos zuhanykabin kialakítása.

Zuhanytálca választék

A megfelelően beépített és folyamatosan karban tartott zuhanytálcák sokáig a fürdőszoba ékességei lehetnek. A zuhanytálca választékban található alacsony és magas változatok is, amelyekből készül köríves vagy éppen szögletes gyártmány egyaránt. Főleg Európában elterjedtek az öntött márvány, a kerámia és az akril zuhanytálcák, amelyekből a kínálat nagyon széles. De vajon melyik variáció a legjobb?

Zuhanytálca kivitelezések

Amennyiben a kinézet a fontos, a legjobb megoldás egy akril zuhanytálca. Ezekből rengeteg féle és fajta van a boltokban és az interneten egyaránt. Míg a boltokban jobban látjuk a színét, a formáját, illetve meg is tudjuk egy kicsit fogni, addig az interneten sokkal szélesebb a választék és az ár is kedvezőbb lehet. Amennyiben utóbbit választjuk, a hazaszállítással sem kell törődnünk, hiszen az is megoldott.

Ha az elegancia az elsődleges, akkor érdemes a kerámia mellett letenni a voksunkat. Ezek egyfajta előkelőséget és nyugalmat árasztanak, ami a boltokban talán jobban átjön, mint az interneten keresztül. Ettől függetlenül a világhálón is bőven van belőlük választék.

Az öntött márvány zuhanytálcák azonban kiemelten tartósnak bizonyulnak. Jól bírják a külső hatásokat, mint a vízkő vagy éppen a baktériumok. Érdemes megemlíteni azt is, hogy ezek a fajták hőtartóak. Egy öntött márvány tehát nem csak szépen mutat, hanem nagyon praktikus is.

Zuhanytálca választék az interneten

A zuhanytálca választék nagyon széles az interneten. Számos webáruház kínál különbözőbbnél különbözőbb fajtájú termékeket. A már említett akrilból készült változatokból vannak kisebb és nagyobb zuhanytálcák is, színesek és fehérek és nem utolsó sorban a forma is nagyon változatos lehet. A webshopokban azonban ugyanúgy találunk kerámiából és öntött márvány gyártmányúakat is.

Összegezve:

A zuhanytálcák választéka tehát nagyon széles, mind a boltokban, mind az interneten. Bár utóbbi esetében nem tudjuk őket megfogni és kevésbé is tudjuk megnézni őket, kedvezőbb áron tudjuk megvásárolni a kiválasztott terméket valamelyik webshopból. Az online áruházak ráadásul a szállításról is gondoskodnak, így jóval kevesebb a gond a felújítás során.